VELEOBRT! RUSKI GENERAL SUROVIKIN NIJE UHAPŠEN?! Ćerka otkrila detalje: S njim se ništa nije dogodilo i niko ga nije uhapsio,

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 21:54

VELEOBRT! RUSKI GENERAL SUROVIKIN NIJE UHAPŠEN?! Ćerka otkrila detalje: "S njim se ništa nije dogodilo i niko ga nije uhapsio",

Supruga ruskog generala je odbila da govori

"Ništa se nije dogodilo", rekla je danas ćerka ruskog generala Sergeja Surovikina nakon navoda o njegovom hapšenju. Surovikin nije viđen u javnosti od subote. Financial Times je, citirajući tri izvora, saopštio da je nestali general uhapšen.

Govoreći za Bazu, Surovikinova ćerka Veronika rekla je: "S njim se ništa nije dogodilo i niko ga nije uhapsio". Dodala je da su "svi na svojim radnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestima."

Surovikinova ćerka je takođe rekla da njen otac "nije svakodnevno bio prisutan u medijima i nije davao izjave". Njegova supruga odbila je da komentiriše glasine o njegovom hapšenju.

New York Times je, citirajući anonimne izvore iz američke obaveštajne službe, preneo da je Surovikin unapred imao saznanja o pobuni koju je vodio šef Vagnera, Jevgenij Prigožin, s kojim je imao dobro poznate veze.

Sergej Surovikin, poznatiji kao "general Armagedon", koji je navodno uhapšen, ima reputaciju ekstremnog čoveka. Podsetimo, ruski mediji su juče objavili da je Surovikin nestao još u subotu, jer je navodno povezan s pobunom ruske grupe plaćenika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.