VELEOBRT! DETALJI LAŽNE OTMICE U BEOGRADU! U pitanju je dečak (4), a ne devojčica (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEOBRT! DETALJI LAŽNE OTMICE U BEOGRADU! U pitanju je dečak (4), a ne devojčica (FOTO)

Da čovek ne poveruje!

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su četvorogodišnjeg dečaka čiju je navodnu otmicu u Novom Beogradu prijavio jedan građanin. Isprva se sumnjalo da je u pitanju devojčica (3) koja je negde oko podneva oteta na Novom Beogradu.

Drama je navodno počela oko 12.30 kada je jedan od građana prijavio policiji. On je policiji rekao da je video da je jedno dete navodno ubačeno u crni mini kantrimen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ulici Otona Župančića u Novom Beogradu.

Policija je odmah postpuila po prijavi jednog građanina, a obavešteni su i svi granični prelazi o ovom slučaju.

Nakon intenzivne potrage, za svega tri sata, policija je pronasla crni "mini kantrimen" austrijskih registarskih oznaka, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dečakove majke.

- Nakon ulaska u stan roditelja, policija je zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali ispostavilo se da nije reč o otmici. Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja, saopštio je MUP Srbije.

Policija za sada ispituje sve okolnosti ovog događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.