VEDRO I VETROVITO NEBO NAD SRBIJOM: Danas sunčano i toplo, temperatura i do 30 stepeni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 07:14

VEDRO I VETROVITO NEBO NAD SRBIJOM: Danas sunčano i toplo, temperatura i do 30 stepeni!

U Srbiji će u ponedeljak biti sunčano i toplo sa temperaturom do 29 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni. Najniža temperatura od šest do 13 stepeni Celzijusa a najviša od 25 do 29 stepeni.

U Beogradu će biti sunčano, toplo i vetrovito. Najniža temperatura oko 13 stepeni, najviša oko 28 stepeni Celzijusa.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 10. maj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2021: Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na hronične bolesnike.

Izvestan oprez se savetuje osobama sa obolјenjima srca. Glavobolјa i osećaj malaksalosti su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Danas sunčano, toplo i vetrovito, temperatura do 30 stepeni

Izvor: Danas, 11.Maj.2021, 00:56

U Srbiji danas sunčano i toplo vreme sa teperaturom do 30 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.