Izvor: S media, 11.Maj.2013, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS VREMENSKE NEPOGODE: Jaki pljuskovi, grad i olujni vetar

U većem delu Srbije danas će biti pretežno sunčano i toplo, ali se pre podne na severu i zapadu, do kraja dana i u ostalim krajevima, očekuje naoblačenje i zahladjenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, danas je moguća i pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa jakim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

Vetar će biti slab i umeren južni i jugoistočni, posle podne u skretanju na zapadni i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << severozapadni, najpre na severu i zapadu. Minimalna temperatura iznosiće od 10 do 17, a maksimalna od 20 na severu i zapadu do 28 stepeni na jugu.

I u Beogradu će danas pre podne biti pretežno sunčano i toplo. Od sredine dana očekuje se naoblačenje koje će posle podne i uveče usloviti kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Moguća je i pojava kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa jakim pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.

(S media/Blic)

Foto: Beta/Dragan Gojić/DS

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.