VB:Produkcija šalje Nevenu kući zbog tuče

Izvor: Mondo, 10.Apr.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB:Produkcija šalje Nevenu kući zbog tuče

Produkcija kuća Emotion dala je zvanično saopštenje i odlučila da Nevenu Milićević pošalje kući.

"Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas je došlo do kulminacije u tom odnosu. Naime manekenka Nevena Milićević je usled Sindinih provokacija odreagovala fizičkim napadom", stajalo je u saopštenju Emotiona.

Do toga je došlo zbog sitnih ženskih čarki. Sindi je zadigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Neveninu suknju kako bi pokazala da Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi.

Pošto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakav fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata.

Svi ukućani sem Soraje stali su u Neveninu odbranu i nisu želeli da napusti kuću.

Inače, dve manekenke se svađaju već danima. Sindi tvrdi da je Nevena spavala mesec dana u apartmanu njenog bivšeg dečka, a Nevena tvrdi da modelsica ništa nije stekla na pošten način.

U utorak ujutru dok su ukućani sedeli u dvorištu Nevena i Sindi se žestoko posvađale.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VB: Ratoborna Nevena izbačena

Izvor: Mondo, 10.Apr.2013

Produkcija kuća Emotion izbacila iz šoua Veliki brat Nevenu Milićević zbog fizičkog napada na Sindi..."Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas je došlo do kulminacije u tom odnosu. Naime manekenka Nevena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.