VB: Među osumnjičenima za ubistvo i jedan dečak

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Među osumnjičenima za ubistvo i jedan dečak

London -- U Britaniji je uhapšeno 10 osoba osumnjičenih za ubistvo policajca u Berkširu, na jugoistoku Engelske, a među njima je i 13-godišnji dečak.

Britanski premijer je na Tviteru objavio da je "duboko šokiran i užasnut" ubistvom policajca Endrjua Harpera. Harper je ubijen u četvrtak dok je istraživao slučaj provale. Policija je uhapsila 10 osumnjičenih, uzrasta od 13 do 30 godina, prenosi AP.

Lider britanske opozicione Laburističke partije Džeremi Korbin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za BBC rekao da je ovo ubistvo odraz porasta nasilnog kriminala u Britaniji.

Džonson je početkom godine najavio proširenje zatvorskih kapaciteta za 10.000 mesta u zatvorima, a obećao je i da će ojačati policijske snage za 20.000 policajaca, kao i da će biti razmotrene kazne koje se izriču kriminalcima, podseća Rojters.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Za ubistvo policajca osumnjičen i 13-godišnji dečak

Izvor: RTS, 16.Avg.2019

U Britaniji je uhapšeno 10 osoba osumnjičenih za ubistvo policajca u Berkširu, na jugoistoku Engelske, a među njima je i 13-godišnji dečak. . Britanski premijer je na Tviteru objavio da je "duboko šokiran i užasnut"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.