VAŽNO! Ako vidite ovog čoveka HITNO pozovite policiju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 22:34

VAŽNO! Ako vidite ovog čoveka HITNO pozovite policiju! (VIDEO)

Užas na Dorćolu

Čovek iz Beograda jutros je doživeo šok i veliko razočarenje, kada je shvatio da je neko iz njegovog dvorišta na Dorćolu u Mihizovoj ulici ukrao električni bickl koji, naglašava, hrani njegovu porodicu.

On radi kao dostavljač hrane, te je zbog toga odlučio da izdvoji 700 evra za električni bicikl. Međutim, on sada nema sa čim da radi i trenutno je u velikom problemu, jer treba ponovo da prikupi taj novac i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga da na stvar koja mu je neophodna za posao.

A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd)

Kako kaže, siguran je da ga je neko tipovao, jer je muškarac koji mu je ukrao bickl tačno znao gde se bicikl nalazi.

- Jutros sam odmah primetio da ga nema. Znate, ja od toga živim, hranim porodicu od te bicikle. Veoma bi mi značilo kada bi ga neko prepoznao i pomogao mi da je vratim - rekao je nesrećni čovek.

Ukoliko vidite ovu osobu, ili bickl sa video-snimka, pozovite 0652111450.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.