VAŽIO JE ZA OPASNOG MOMKA Advokatica ubijenog u Zemunu otkrila njegove planove po izlasku iz zatvora: Radovao se slavi i okupljanju porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 15:10

"VAŽIO JE ZA OPASNOG MOMKA" Advokatica ubijenog u Zemunu otkrila njegove planove po izlasku iz zatvora: "Radovao se slavi i okupljanju porodice"

Hteo da se vrati normalnom životu

Advokatica Svetlana Papić koja je ranije branila muškarca (39) ubijenog u Zemunu, zatečena je vešću o njegovoj smrti. Ona ističe da je u decembru prošle godine izašao iz zatvora posle odsluženja zatvorske kazne u ukupnom trajanju od oko deset godina, te da mu je želja bila da se posveti porodici.

- Živeo je sa njima otkad je izašao. Nadala sam se da će se vratiti nekom normalnom životu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ko zna kome je smetao. Stvarno mi je žao, tragedija - rekla je Papićeva.

Navodi i da joj nije poznato da je imao neprijatelje ili da se nekog plaši.

- Mi nismo bili bliski, bio mi je klijent - kaže navodeći da je moguće da detalje ne zna.

- On je verovatno važio za nekog "opasnog momka", ali prema meni je imao odnos pun poštovanja i uvažavanja - navodi advokatica.

Ipak, kaže da joj je poznato kako se radovao slavi, koju je obeležio nedugo nakon izlaska iz zatvora.

- Radovao se da okupi porodicu i prijatelje posle dugogodišnje kazne. To je taman bilo posle izlaska - priča Papićeva.

Srbija Danas/Telegraf/Bojana Petrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.