VATROGASCI VADILI POVREĐENE: Težak sudar na Novom Beogradu! Tri osobe u Urgentnom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATROGASCI VADILI POVREĐENE: Težak sudar na Novom Beogradu! Tri osobe u Urgentnom! (FOTO)

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 13 sati na uglu Ulice omladinskih brigada i Bulevara heroja sa Košara.

- U sudaru su učestvovala dva putnička vozila, a tri osobe su povređene - potvrdili su iz MUP-a.

Na teren je morala da izađe i ekipa Vatrogasne službe koja je pomagala pri vađenju povređenih iz vozila, baš kao i policija koja i dalje vrši uviđaj.

@prijavi_problem 5 minuta nakon moje prve prijave sudar se dogodio..ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredjenih! pic.twitter.com/MfzMdKybVb

— zo100ino (@zo100INO) April 29, 2019

Kako se saznaje, lekari Hitne pomoći nisu mogli da dođu do jedne povređene ženske osobe, pa su vatrogasci bili prinuđeni da seku automobil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sudar na Novom Beogradu, povređene dve devojke i muškarac

Izvor: B92, 29.Apr.2019

Tri osobe povređene su u sudaru dva putnička vozila, koji se dogodio oko 13 h na uglu Ulice omladinskih brigada i Bulevara heroja sa Košara, na Novom Beogradu...To je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći i MUP-u...Kako navode u Hitnoj pomoći, devojka (20) i muškarac (56) zadobili su lakše povrede,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.