VATROGASCI STIGLI PAR MINUTA PRE EKSPLOZIJE U BEJRUTU, SVI POGINULI: Fotografija nastala nekoliko minuta pre nesreće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 17:23

VATROGASCI STIGLI PAR MINUTA PRE EKSPLOZIJE U BEJRUTU, SVI POGINULI: Fotografija nastala nekoliko minuta pre nesreće (FOTO)

Guverner Bejruta rekao je da je tim vatrogasaca koji su bili u luci nestao nakon eksplozije.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja prikazuje poslednje trenutke vatrogasaca koji pokušavaju da spreče dalje širenje požara u skladištu 12 u luci Bejrut, samo nekoliko trenutaka pre eksplozije amonijum-nitrata.

Fotografija, čiju je autentičnost potvrdio Dejli Mejl, prikazuje vatrogasce ispred masivnih metalnih vrata skladišta na kojima piše "ulaz 12" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i upozoravaju na opasne hemikalije.

That was the last picture of the firefighters before the explosion 💔

Rest in piece, heroes ❤️#Beirut #Lebanon pic.twitter.com/OIgl8rqXJg

— SAMᴸᴾ (@LlAMSHABlT) August 6, 2020

Osoba koja je snimala vatrogasce preminula je, a fotografija je pronađena na mobilnom telefonu žrtve. Slika je kružila arapskim Tviter profilima u sredu, a korisnici su odali počast nestalim vatrogascima.

Pored toga, video snimak iz istog dela luke koji prikazuje skladište u plamenu pre nego što eksplozija kruži društvenim mrežama, a može se potvrditi i njegova autentičnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.