VATROGASCI NEMOĆNI – Požar u Rasadniku još uvijek bukti (Foto)

Izvor: SandzakPress.net, 23.Feb.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATROGASCI NEMOĆNI – Požar u Rasadniku još uvijek bukti (Foto)

Pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade MUP i dalje se bore sa požarom na višespratnici u Sutjeskoj ulici u Novom Pazaru. Požar koji je izbio oko 16:00 sati u jednom trenutku je lokalizovan ali se kasnije zbog jakog ponovo razbuktao. Veliki broj vatrogasnih vozila je još uvijek na terenu i čine sve kako bi požar ugasili i spriječili da se proširi na susedne objekte. Kako saznajemo ljekarima se javilo petnaestak ljudi i oni su odmah prebačeni u Hitnu službu novopazarskog Doma zdravlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Jedna osoba zbrinuta je na Internom odeljenju. Tokom intervencije pozlilo je i vatrogascu koji je angažovan na gašenju požara. Mještani istakli da ih tokom dana nije posjetio niko od predstavnika lokalne samouprave. (SANA)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Bukti šuma na Korzici

Izvor: RTS, 24.Feb.2019, 14:50

Francuske vlasti objavile su da se vatrogasci bore sa šumskim požarom koji je izbio blizu mesta Kalencana na sredozemnom ostrvu Korzici. . AP prenosi da su vlasti prefekture Ot-Kors, koja pokriva severni deo ostrva, saopštile...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.