VATROGASCI INTERVENISALI NA DVA KRAJA GRADA: Gorela dva automobila u Zemunu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 14:51

VATROGASCI INTERVENISALI NA DVA KRAJA GRADA: Gorela dva automobila u Zemunu (VIDEO)

Pre nego što eksplodirao bojler na Čukarici i izazvao požar na trećem i četvrtom spratu zgrade u ulici Leposave Vujošević, u Zemunskoj 7 su gorela dva automobila oko tri sata ujutru.

Vatra je zahvatila i uništila klima uređaje i delove terase stanara, a zahvaćen je i drugi sprat objekta. Stanari su se samoinicijativno evakuisali i čekali vetrogasce koji su prema njihovim rečima bili spori u dolasku, a na svu sreću vatra za to vreme nije zahvatila i ostale automobile.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Komšije sumnjaju na maloletnike koji su se mogli čuti u to vreme i koji su se kretali oko kola, a pojedini kažu da su videli kako nose "neke balone" i sumnjaju da je bačen molotovljev koktel na Opel Corsu sa koje sa vatra proširila na vozilo ispred.

Jutros oko 3 sata posle ponoći u Zemunskoj 7, zapalila su se dva automobila parkirana jedan iza drugog. Vatra je zahvatila i uništila klima uređaje i delove terase stanara, a zahvaćen je i drugi sprat objekta! Stanari su se samoinicijativno evakuisali i čekali vetrogasce koji su prema njihovim rečima bili spori u dolasku, a na svu sreću vatra za to vreme nije zahvatila i ostale automobile. Komšije sumnjaju na maloletnike koji su se mogli čuti u to vreme i koji su se kretali oko kola, a pojedini kažu da su videli kako nose "neke balone" i sumnjaju da je bačen molotovljev koktel na Opel Corsu sa koje sa vatra proširila na vozilo ispred. Sumnjaju na maloletnike nehigijenskog naselja koji žive iznad te ulice. 📸 @maderoterapija

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) on Sep 30, 2020 at 9:54am PDT

Sumnjaju na maloletnike nehigijenskog naselja koji žive iznad te ulice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.