VATROGASCI DOBILI POZIV NEPOZNATE OSOBE: Požar u porodičnoj kući monstruma sa Cetinja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 23:20

VATROGASCI DOBILI POZIV NEPOZNATE OSOBE: Požar u porodičnoj kući monstruma sa Cetinja (VIDEO)

U gašenju požara učestvovala su dva vozila i pet vatrogasaca.

Nije bilo povređenih u požaru koji je večeras izbio u porodičnoj kući Borilovića u naselju Medovina.

Kako je Radio Cetinju kazao načelnik Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje, Miloš Ćećanović, brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen.

- Dobili smo večeras u 21:09 časova dojavu od nepoznate osobe koja je javila da gori kuća u Medovini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i spustila slušalicu. Brzom intervencijom, bukvalno za 7-8 minuta ugasili smo požar – kazao je Ćećanović.

U kući, kako dodaje, nije bilo nikoga.

- Srednji sprat je goreo, početni požar je bio na donjem spratu i ugašen je. Na gornjem spratu je takođe bio početni mali požar koji smo brzom intervencijom ugasili – objasnio je Ćećanović.

Uzrok požara se utvrđuje.

Podsećamo, Vuk Borilović je 12. avgusta prošle godine u naselju Medovina ubio deset osoba, a ranio njih šest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.