VATRENI OBRAČUN U NIŠU: Preminuo i drugi ranjeni muškarac, napadači POBEGLI NA SKUTERU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRENI OBRAČUN U NIŠU: Preminuo i drugi ranjeni muškarac, napadači POBEGLI NA SKUTERU!

Pucnjava se dogodila kod kafića "Pandora" u ulici Lole Ribara

U pucnjavi koja se dogodila danas u centru Niša, jedna osoba je ubijena, a druga je nakon teškog ranjavanja takođe podlegla povredama. Prema prvim reč je o osobama iz krimilanog miljea.

Ubijen je Zoran S., a kasnije je podlegao povredama i Aleksandar B. poznat u tim krugovima kao Saško Ludak ili Sale budala.

Tužna sudbina porodice iz Niša: Na isti dan kada joj je poginuo muž, Vesna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ćerkama doživela nesreću

Aleksandru je pre godinu dana ispod vozila bil postavljena bomba, a prilikom eksplozije ostao je bez leve noge.

Tadašnji napad, kako su izveštavali mediji, dogodio se zbog neraščišćenih računa kriminalaca, a dovođen je u vezu sa Pink panterima. Dvojicu muškaraca upucala su dvojica napadača koji su pored kafića projurili na skuteru i nestali u nepoznatom pravcu.

, preko puta Palate pravde.

Policija vrši uviđaj, a ulica Lole Ribara je zatvorena u jednom delu. Na licu mesta se okupio veliki broj građana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Nišu, jedna osoba ubijena

Izvor: JUGpress.com, 26.Jun.2017

NIŠ..Jedna osoba je ubijena a jedna teško ranjena u pucnjavi koja se danas dogosila u centru Niša...Prema informacijam do kojih su došli novinari ubijen je Zoran Savić – Ćenta, a ranjen je Aleksandar Barjaktarević za koga kažu da mu je nadimak Saško Ludak ili Sale budala...Barjaktarević je...

Nastavak na JUGpress.com...

Ubistvo u Nišu kao mogući nastavak mafijaških obračuna od pre 10 godina

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jun.2017

Pucnjava ispred kafića "Pandora" u centru Niša, u kojoj su ubijena dvojica mladića, mogla bi da bude povezana sa brojnim međusobnim likvidacijama kriminalnih grupa u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.