VATRA SA NEBA! Rusi RAZNELI džihadiste u PARAMPARČAD, čelik i DELOVI TELA leteli U NEBO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRA SA NEBA! Rusi RAZNELI džihadiste u PARAMPARČAD, čelik i DELOVI TELA leteli U NEBO (VIDEO)

Rusko vazduhoplovstvo je sinoć uništilo skladište oružja koje je pripadalo džihadistima u pokrajini Idlib.

Prema jednom vojnom izvoru u obližnjoj Hami, rusko ratno vazduhoplovstvo ciljalo je skladište oružja i konvoj džihadista koji je putovao kroz provinciju Idlib.

Izvor je rekao da je skladište oružja potpuno uništeno, dodajući da su mnogi pripadnici Hajat Tahrir al-Šama takođe ubijeni kada je konvoj napadnut. On je dodao da su džihadisti napadnuti u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blizini centralnog zatvora Idlib, koji se nalazi na periferiji glavnog grada pokrajine.

Postalo je očigledno da će ruska avijacija napasti Idlib sinoć kada je broj njihovih vojnih aviona iz vazduhoplovne baze Hmejmim počeo da se povećava i roji iznad glavnog grada pokrajine. Pre njihovog vazdušnog napada na Idlib, ruske vazduhoplovne snage su takođe bile usmerene ka zapadnom delu pokrajine Alepo.

Earlier today, #Russia Air Force's strike bombers flying from #Hmeimim Air Base, #Latakia carried-out several airstrikes against the #AlQaeda affiliated Hayat Tahrir al-Sham (#HTS) at Kafr Hamrah in Northwest of #Aleppo preventing them from launching an attack at #Syria Arab Army pic.twitter.com/i5InpMhYMc

— Babak Taghvaee (@BabakTaghvaee) April 22, 2019

Vazdušni napadi na zapadni Alepo bili su odgovor na nedavne napade Hajat Tahrir al-Šama u kojima je poginulo 19 sirijskih vojnika i više od 15 civila.

Dešavanja u Siriji, Iraku i Jemenu možete pratiti OVDE.

NI KGB, NI CIA "Paklena hobotnica" ili "mračni Veliki brat" bila je NAJOPAKIJA tajna služba Evrope (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.