Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VARA I NE HAJE ZA TO "Da, ja sam prvi doplivao do Časnog krsta, iako je PREČICOM"

- Nije dečak, ja sam prvi doplivao i uzeo časni krst. Kraćim putem - rekao je Aleksandar Gašić koji je na bogojavljenskom plivanju u Beloj Vodi pokušao da prevarom dođe do pobede za RTS.

Do časnog krsta Gašić je pokušao da dođe na nefer način i naljutio Srbiju, a rezultat trke u Kruševcu poništen je zbog neregularnosti.

Na video-snimku objavljenom na Jutjubu vide se da se jedan muškarac odvojio od ostalih i da na obali reke čeka na početak trke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

On je svoj potez opravdao novinarki koja ga je upitala da li je mlađi dečak prvi doplivao do krsta rekao:

"Nije, nije doplivao, nije, nije, ja sam doplivao i uzeo krst."

Na iznenađenje novinarke i pitanje da li je koristio kraći put, kratko je odgovorio: "Da."

RTS navodi da je trka zbog toga poništena, pa je zvanična nagrada kasnije dodeljena prvom plivaču iz grupe, Lazaru Krstiću (15) iz Kruševca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.