VANREDNA KONFERENCIJA U VLADI SRBIJE: Evo kada će se naciji obratiti Grujičić i Ružić

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:29

VANREDNA KONFERENCIJA U VLADI SRBIJE: Evo kada će se naciji obratiti Grujičić i Ružić

Zakazana vanredna konferencija za novinare.

Zbog tragedije koja se jutros dogodila u OŠ „Vladislav Ribnikar“ kada je učenik te škole pucao na učenike i zaposlene pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova vrše uviđaj, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

- Ministar prosvete Branko Ružić je odmah po saznanju o događajima u školi otišao na lice mesta. Sve relevantne informacije u vezi sa tragedijom i okolnostima pod kojima se desila saopštavaće MUP, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se nadležne zdravstvene ustanove oglašavati o stanju povređenih - navodi se u saopštenju.

Vanredna konferencija za novinare u Vladi Srbije u 13.15 povodom tragedije koja se desila u OŠ "Vladislav Ribrnikar". Obratiće se ministar prosvete Branko Ružić, ministarka zdravlja Danica Grujićić i predstavnik MUP.

Više o pucnjavi u školi na Vračaru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Srbija treba da stane i zapita se dokle je stigla“: Unija sindikata prosvetnih radnika povodom tragedije u školi „Vladislav Ribnikar“

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

"Ne postoje reči kojima se može opisati stravičnost poslednjeg čina tragedije koja se desila u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ostao je muk, neverica, zapitanost kako je do ovoga došlo, kakvo smo društvo postali i kada smo kao društvo zakazali. Pre muka dugo je bilo ćutanje. I trpljenje. Ćutanje na...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.