VANJIN DEDA SARAĐIVAO SA NJENIM UBICOM: Potpuno šokantno otkriće u istrazi slučaja koji je ZGROZIO ČITAV  REGION

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 12:38

VANJIN DEDA SARAĐIVAO SA NJENIM UBICOM: Potpuno šokantno otkriće u istrazi slučaja koji je ZGROZIO ČITAV REGION

Vanjin ubica je imao i stan u istoj zgradi gde je ona živela sa majkom i sestrom.

Ljupčo Palevski Palčo koji je u Turskoj uhapšen po poternici koju je za njim raspisala Severna Makedonija pod sumnjom da je oteo i ubio Vanju (14) i frizera Panča Žeževskog, godinama imao kancelariju u potkrovlju zgrade u kojoj je devojčica živela sa majkom i mlađom sestrom.

Kako prenose makedonski mediji Palevski je dobro poznavao Vanču Lazarova, dedu male Vanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojim je jedno vreme blisko politički sarađivao ali i poslovno.

Palevski je napravio i zgradu u kojoj je Vanjin deda kupio stan, a u kome je i devojčica stanovala sa majkom i sestrom i iz koje je kobnog 27. novembra oteta i kasnije ubijena.

Vanjin deda Vančo Lazarov je bio direktor carine, a kasnije i savetnik u jednoj kompaniji. Tada je i kupio stan u zgradi koju je napravio Palevski koji je u potkrovlju iste imao svoje kancelarije, što znači da je poznavao malu Vanju. 

Podsetimo Vanja je oteta 27. novembra kada je ujturu krenula u školu. Nju su oteli u ulazu zgrade, a kako je istraga utvrdila Palevski je ubio dva sata kasnije.

Ljupčo Palevski je 30. novembra pobegao prvo u Beograd, a onda preko Bugarske u Tursku gde je i lociran i uhapšen u utorak 5. decembra. Pored njega za otmicu i ubistvo male Vanje osumnjničeni su i uhapšeni Velibor Manev, Vlatko Kešiševi Bore Videvski koji se svi sumnjiče i za ubistvo Panča Žeževskog frizera iz Velesa koji je likvidiran 22. novembra i čiji je autombil koričšćen u Vanjinoj otmici.

Pored njih uhapšen je i Vanjin otac Aleksandar Đorčevski koji je ovoj grupi pomogao u otmici svoje ćerke otkrivajući im kada ona kreće u školu.

Takođe sinoć je uhapšen i Vasko Stojkov advokat prvo osumnjičenog Ljupča Palevskog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.