VANDALIZAM U UŽICU: Građani u strahu, mesecima nailaze na špriceve i medicinski otpad (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 18:38

VANDALIZAM U UŽICU: Građani u strahu, mesecima nailaze na špriceve i medicinski otpad (FOTO)

Ružan prizor.

Na gradskom groblju u Užicu, u naselju Dovarje, radnici JKP "Bioktoš" posadili su tuje i ukrasno šiblje, ali tokom noći pojedinci su ih počupali i deo je završio na ulicu, a drugi deo su odneli, pa je Užičane koji su prilazili tim delom grada zatekao ružan prizor.

- Nije mi jasno kome su smetale tuje, koje su služile da gradsko groblje izgleda bar malo lepše i zelenije. Poslednjih meseci ovde se često mogu videti medicinski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otpad i špricevi, što pomalo i plaši sugrađane. Moguće je i da je neko pokušao krađu, mada su to visoke biljke i teške za transportovanje. Dešavalo se ranije da kradu cveće sa groblja - rekao je ogorčeni Užičanin.

Ovo vandalističko delo odmah je prijavljeno nadležnim organima i očekuje se da će počinioci uskoro biti pronađeni.

- Apelujemo na sve građane da vode računa o prirodi i da se ne uništava posađeno zelenilo. Još uvek čekamo odgovor iz policije i nadamo se da se ovakve situacije više neće ponavljati - rekli su u JKP "Bioktoš".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.