VAN SEBE OD BESA! Prva reakcija Trampa na presudu: Ovo je lov na veštice

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 23:01

VAN SEBE OD BESA! Prva reakcija Trampa na presudu: Ovo je lov na veštice

Tramp će ukupno morati da plati oko pet miliona dolara odštete.

Nekadašnji američki predsednik, Donald Tramp, oglasio se nakon odluke federalne porote da je kriv za se**ualno zlostavljanje spisateljice Elizabet Žan Kerol, navodeći da je posredi nastavak "lova na veštice".

Tramp je, kako navodi Miror, reagovao ljutito na odluku.

- Apsolutno nemam pojma ko je ova žena. Presuda je sramota. Ovo je nastavak najvećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lova na veštice svih vremena - napisao je Tramp na svom nalogu na njegovoj društvenoj mreži Istina.

Podsetimo, federalna porota na Menhetnu proglasila je Trampa odgovornim za se**ualno zlostavljanje i klevetu spisateljice Elizabet Žan Kerol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.