VAKCINE IZ SRBIJE KAO SPAS: U Severnoj Makedoniji je dosad vakcinisano 2.680 zdravstvenih radnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 18:21

VAKCINE IZ SRBIJE KAO SPAS: U Severnoj Makedoniji je dosad vakcinisano 2.680 zdravstvenih radnika

Srbija je dosad iz dva dela donirala Makedoniji 8.190 vakcina (4.680 i 3.510).

U Severnoj Makedoniji je dosad vakcinisano 2.680 zdravstvenih radnika, saopštilo je danas ministarstvo zdravlja.

Zdravstveni radnici iz Severne Makedonije su imunizovani dozama Fajzer/Biontek vakcine, koje im je donirala Srbija, podseća agencija MIA.

Ministarstvo zdravlja u Skoplju je saopštilo da se dosad 72.400 ljudi prijavilo za vakcinaciju putem sajta vakcinacija.mk, a još 46.810 osoba je javilo izabranim lekarima da žele vakcinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Severna Makedonija: Dozama iz Srbije vakcinisano 2.680 medicinara

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

U Severnoj Makedoniji je dosad vakcinisano 2.680 zdravstvenih radnika, saopštilo je tamošnje Ministarstvo zdravlja...Zdravstveni radnici iz Severne Makedonije su imunizovani dozama Fajzer/Biontek vakcine, koje im je donirala Srbija, podseća agencija MIA...Srbija je dosad iz dva dela donirala Makedoniji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.