VADITE JESENJU GARDEROBU, NEVREME STIŽE ZA DVA SATA! RHMZ upozorio na pljuskove sa grmljavinom, OVI DELOVI ZEMLJE SU PRVI NA UDARU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 16:48

VADITE JESENJU GARDEROBU, NEVREME STIŽE ZA DVA SATA! RHMZ upozorio na pljuskove sa grmljavinom, OVI DELOVI ZEMLJE SU PRVI NA UDARU

Eto kakvo je ovo leto - prvo se kiša dobro ispada, onda nekoliko dana nepodnošljivih sparina, nakon toga paklene vrućine, i onda sve ponovo u začaranom krugu.

RHMZ najavio da će u naredna dva sata našu zemlju, pored promenljive oblačnosti, pogoditi pljuskovi s grmljavinom na zapadu i jugozapadu zemlje, a ni severozapad Bačke neće ostati suv.

Novi talas nestabilnog vremena počinje danas, a veruje se da će se zadržati do petka. Subota, 8. jul, doneće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovno razvedrenje i stabilizaciju vremena nad srpskim nebom.

U subotu pretežno sunčano i toplo vreme, maksimalne temperature u Srbiji kretaće se od 26 do 29 stepeni Celzijusa, a u nedelju će biti zabeležen rast temperatura u celoj zemlji, gde će se maksimalna temperatura kretati od 29 do 31 stepena Celzijusa.

Za sledeću nedelju se, takođe, prognozira porast temperatura, a nije ni isključivo da će u nekim delovima naše zemlje ona ići i do blizu 40 stepeni Celzijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.