VAC ne odustaje

Izvor: Politika, 02.Apr.2010, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAC ne odustaje

ESEN – Medijska grupacija VAC pozdravila je najavu vlasti u Srbiji da će biti ispitani događaji oko Novosti i potvrdila da je srpskoj Komisiji za zaštitu konkurencije prijavila svoju nameru sticanja većinskog paketa akcija ove domaće kompanije i da čeka na odobrenje.

Kako navodi u saopštenju, VAC je želeo da obelodani sve relevantne dokumente, pošto se proteklih nedelja u različitim medijima u Srbiji postavilo pitanje porekla finansijskih sredstava namenjenih za sticanje akcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Novosti.

„Za to je ipak potrebna izričita saglasnost srpskog ugovornog partnera. Do sada nas, uprkos insistiranju sa naše strane, nije oslobodio vrlo stroge ugovorne obaveze čuvanja poslovne tajne”, navodi VAC u saopštenju.

Medijska grupacija VAC na kraju ističe da je pravosuđu Srbije spremna da dostavi sva dokumenta, ukoliko joj za to bude upućen službeni nalog.

Fonet

[objavljeno: 02/04/2010]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.