Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2016, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujući snimci: Trenutak eksplozije na istanbulskom aerodromu (VIDEO)

INSANBUL - Najmanje 36 ljudi poginulo je, a oko 150 ranjeno u tri eksplozije koje su se dogodile sinoć na aerodromu "Ataturk" u Istanbulu.

Kako je izjavio turski ministar pravde Bekir Bozdag jedan od napadača je najprije otvorio vatru iz Kalašnjikova, a potom se raznio na međunarodnom terminalu.

Dvojica napadača su takođe poginula, a među ranjenima je i nepoznat broj policajaca.

Poslije eksplozija začula se i pucnjava iz pravca parkinga aerodroma, izjavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su očevici za lokalne medije.

Atatürk Havalimanı'nda patlama... Ağır yaralılar var... pic.twitter.com/7zkR2ZStsO

Nedugo nakon ovog stravičnog događaja internet su preplavile fotografije i video snimci na kome se vide uznemirujuće scene poginulih i ranjenih.

Pojavio se i snimak za koji autor tvrdi da je snimljen u momentu jedne od eksplozija.

Za sada nema zvaničnih potvrda da li je snimak autentičan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PROCURELI NOVI UZNEMIRUJUĆI SNIMCI Trenutak stravične eksplozije snimljen sigurnosnom kamerom

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 12:48

Nakon što je procurio snimak jedne od nadzornih kamera postavljenih na istanbulskom međunarodnom aerodromu Ataturk, na kojoj se vidi trenutak jedne od najmanje tri detonacija koje su usmrtile i ranile više desetina ljudi, pojavilo se još nekoliko zapanjujućih i uznemirujućih snimaka...Trojica bombaša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.