(Uznemirujuće) Dečak seo za volan pa PREGAZIO grupu mladih! Među njima bila TRUDNICA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Uznemirujuće) Dečak seo za volan pa PREGAZIO grupu mladih! Među njima bila TRUDNICA (VIDEO)

Kamera je snimila stravičan trenutak u kom se dečak (15) automobilom zaleteo u ljude i pritom udario u nekoliko automobila parkiranih na ulicama Meksiko Sitija

Kako pišu lokalni mediji, u automobilu se nalazilo više osoba, a jedna od njih je pucala u glavu vozača koji je izgubio svest i kontrolu nad automobilom.

Vozača je navodno upucao njegov rođak, Ignacio Kardens, a jedan od povređenih, rekao je kako se vozilo zaletelo u taksi.

- Automobil se zaleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u nas i neko je završio ispod njega. Bio sam zabrinut, jer je u grupi bila trudnica koju su morali prebaciti u bolnicu - rekao je Kardens.

Lokalni mediji pišu kako su sve osobe primile lekarsku pomoć zbog povreda, ali nije poznato u kojem je stanju upucani vozač. Tužilac Edmundo Garido Osorio rekao je lokalnim medijima kako istraga traje i da treba da se utvrdi zašto je došlo do pucnjave.

U automobilu su se nalazile i odrasle osobe, a prema meksičkim zakonima 15-godišnjaci smeju da upravljaju vozilom, ako su u pratnji odrasle osobe. Policija objavila snimku iz autobusa koja je otkrila uzrok stravične nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.