Uzmi račun i pobedi – dobitnik stana je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2018, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzmi račun i pobedi – dobitnik stana je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan u Novom Sadu večeras je dobio Imre Baranji iz Bačkog Gradišta.

Baranji će dobitnik stana u Novom Sadu od 116 kvadratnih metara. U prethodna dva kola dobitnici su osvojili stanove u Beogradu u naselju Braće Jerković.

I večeras su izvučeni dobitnici 12 automobila "fijat 500L" kao i dobitnici po 10 vaučera DIS-a i "Forma ideale".

Dobitnici automobila "fijata 500L" su: Staletović >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Stevan, Nikolić Dragoslav, Kleut Velimir, Mirković Milan, Mitrović Dragana, Kilibarda Milomirka, Nedeljković Dajana, Softić Slađana, Pskla Ružica, Petrović Katarina, Stojanović Ljubinka i Dekić Živorad.

Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu "Politika" kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i RTS-a.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, čiji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

To je jedna od mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.