Uzmi račun i pobedi 2021 - deset dana do prvog izvlačenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2021, 12:57

Uzmi račun i pobedi 2021 - deset dana do prvog izvlačenja

Prvo izvlačenje u prvom krugu nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021. održaće se 15. maj u 18.00 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, najavljeno je danas iz Vlade Srbije.

Tada će svoje nove vlasnike, među odgovornim građanima koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije, dobiti pet automobila "fijat 500L" kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu - 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi kao i 60 automobila FIJAT 500L.

Napominje se da će građanima praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama, i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Vlada podseća da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Na građane se apeluje da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

Vlada u saopštenju navodi da se nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije.

Vlada i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji, napominje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRISTIGLO ČAK 200.000 KOVERATA: Još 10 dana do prvog izvlačenja nagradne igre UZMI RAČUN I POBEDI 2021

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021

Do prvog izvlačenja u prvom krugu nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 ostalo je još deset dana..Direktan prenos zakazan je za 15. maj u 18 časova, na prvom programu Radio televizije Srbije...Tada će svoje nove vlasnike, među odgovornim građanima koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.