Uzmi račun i pobedi 2020 - od danas kreće slanje koverata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2020, 14:50

Uzmi račun i pobedi 2020 - od danas kreće slanje koverata

Svi punoletni građani Srbije od danas mogu da šalju fiskalne račune i potvrde o plaćanju karticom (slipove) kako bi učestvovali u novom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", kriterijumi igre su isti kao ranije, a prvo izvlačenje se očekuje krajem novembra, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Kriterijumi nagradne igre identični su kao i u prethodnim izdanjima. Potrebno je spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova (ne smeju se mešati) pojedinačne vrednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od najmanje 100 dinara, ne starijih od 1. septembra 2020.

Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče.

Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati UZMI RAČUN I POBEDI 2020. Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon.

Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

Detaljna pravila nagradne igre biće blagovremeno objavljena u sredstvima javnog informisanja i na sajtu: www.uzmiracun.rs , u skladu sa Zakonom.

Građane i ovog puta očekuju veoma vredne nagrade - 60 automobila i 12 stanova u Beogradu. I ovaj put biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, a najaktivnije lokalne zajednice podeliće ukupan fond od 180.000 evra za projekte od javnog značaja po izboru građana.

Nagradna igra organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Najnovije informacije o nagradnoj igri biće redovno objavljivane na sajtu: www.uzmiracun.rs , a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla: kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

Organizator nagradne igre je Vlada Republike Srbije, a podršku pruža Naled.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POČINJE NAGRADNA IGRA "UZMI RAČUN I POBEDI 2020" Od danas slanje koverata

Izvor: Blic, 15.Okt.2020

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" startuje danas, izjavio je za Tanjug ministar finansija Siniša Mali i pozvao građane da podrže državu u suzbijanju sive ekonomije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.