Uživali u zabavnim sadržajima

Izvor: Danas, 04.Jan.2016, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživali u zabavnim sadržajima

Tradicionalno kao i svake godine Beograđani su i ovog 1. januara proslavili Novu godinu sa svojim dragim gostima i prijateljima komšijama i sugrađanima na Ulici otvorenog srca. Ove godine slogan je bio "Nek nas ljubav greje" . Osim toga što su mogli da uživaju u brojnim predstavama, koncertima, i drugim zabavnim sadržajima posetioci Ulice otvorenog srca su bili u prilici dase kupovinom crvenog nosića i razglednice priključe i humanitarnoj akciji i na taj način pomognu Prihvatilištu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << decu.

Jedna od najlepših gradskih manifestacija postoji od 1969. godine kada su prvi put glumci Ateljea 212 otišli u Srpsku kafanu i počeli 1. januara da služe ručak. - Ove godine u program je po prvi put uključena i Skadarlija, a pored nje Ulica otovrenog srca organizuje se i u desetak gradskih opština,i nadam se da će svake godine sve veći broj opština biti uključen, a pogotovo one prigradske - izjavio je gradski menadžer. Sudeći po fotografiji najveselije je bilo na Čukarici u Požeškoj gde su nastupili Garavi sokak, Zana, Ana Stanić i Sara Jo.


Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.