Uživajte u čarima Lefkade - ostrvu bogate prirode

Izvor: Blic, 12.Jun.2013, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte u čarima Lefkade - ostrvu bogate prirode

Lefkada je ostrvo bogato prirodom, dugim peščanim plažama, kulturom, spomenicima koji je čine jedinstvenom. Ako još ne znate gde ćete provesti svoj letnji odmor, današnja ponuda dana "Superodmor.rs" je prava za vas.

Aranžman koji vam nudi omiljeni portal za putovanja "Superodmor.rs" se ne odbija. Provedite 10 dana na Lefkadi, u vili Tomas koja se nalazi u mirnijem delu Nidrija, na samo 250 metara od plaže za samo 137 evra. Polazak je zakazan za 18. jun, a ponuda uključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i autobuski prevoz.

Ukoliko danas rezervišete ovaj aranžman ostvarićete popust od 32 evra. Uz konzumaciju pića, gosti ove vile mogu da koriste bazen obližnjeg hotela "George".

Lefkada se nalazi u Jonskom moru a u blizini su ostrva Paksi, a poznata je po svojim sjajnim i lepim peščanim plažama. Lefkada je ostrvo bogato prirodom, kulturom i spomenicima koji zajedno čine ovo ostrvo jedinstvenim. Čistom moru i divnim plažama malo ko od turista može da odoli. Ostrvo Lefkada ima oko 25 hiljada stanovnika i bogato je pećinama, vodopadima, tako da istraživači i ljubitelji prirode mogu da uživaju.

Plaže Lefkade spadaju medju najbolje i najčistije na Mediteranu. Porto Katsiki je nominovana za najbolju plažu Mediterana od stranih medija.

Osim odmora i kupanja na plaži nemojte propustiti da probate nacionalna tradicionalna jela u malim a slatkim tavernama, jela od mesa, Grčki feta sir a posebno riba i morski plodovi, na način koji ostrvljani pripremaju a koji su pravi lokalni specijalitet.

Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.