Uživajte u Barseloni i Rimu za 425 evra

Izvor: Blic, 16.Nov.2012, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte u Barseloni i Rimu za 425 evra

Sajt za putovanja "Superodmor.rs" za vas samo danas ima specijalnu ponudu, a u pitanju je kružna tura Rim - Barselona, pet noćenja sa doručkom i avionski prevoz za 425 evra.

Aranžman koji nudi sajt "Superodmor.rs" uključuje pet noćenja, dva u Rimu i tri u Barseloni. Ukoliko danas rezevrišete, ostvarićete popust od 40 evra po osobi.

U Rimu je smeštaj u hotelima sa tri zvezdice, "Floridia", "Regio", "Siracusa", "Lazio", koji se nalaze u zoni Termini stanice u neposrednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << blizini turističkih atrakcija.

U Barseloni je smeštaj u hotelu "Oasis" sa dve zvezdice, koji se nalazi u turističkom centru Barselone, u blizini Pikasovog muzeja, na samo 250 metara od železničke stanice Fransa i na 100 metara od kvarta Born.

Plaža i barovi u Barseloni su udaljeni svega 200 metara, a najpoznatija šoping ulica Rambla je na 15-ak min šetnje od hotela.

Ponuda uključuje panoramsko razgledanje Rima, a moguće je organizovati fakultativne posete crkvi Svetog Petra, vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli, slobodan dan za individualne aktivnosti. Razgledanje Barselone: trg Katalonije, Paseo de Grasija, Avenija Dijagonal, Španski trg, Mon Žuik, Olimpijski prsten, Ramblas, olimpijska luka, hram Sagrada Familia.

Više informacija o ovoj ponudi možete naći ovde.

Povezane vesti: Otputujte u italijansku prestonicu za 225 evra Četiri dana u večnom gradu za 239 evra Provedite tri dana u Rimu za 205 evra Uživajte u čarima Barselone za 375 evra Otputujte u Rim na tri dana za 205 evra

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.