Uživajte danas, već sutra nove padavine

Izvor: Mondo, 08.Maj.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživajte danas, već sutra nove padavine

U Srbiji se sutra očekuje umereno do potpuno oblačno vreme, ujutro na severu i zapadu, a tokom dana i u ostalim krajevima mestimično kiša i lokalni pljuskovi, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

U toku noći se prognozira prestanak padavina.

Vetar će biti slab i umeren zapadni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura kretaće se od 5 do 11, a najviša dnevna od 14 do 20 stepeni Celzijusa, saopštio je RHMZ. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

I u Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno, sredinom dana i tokom popodneva povremeno sa kišom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 11, najviša dnevna oko 16 stepeni Celzijusa.

Za petak se prognozira oblačno jutro, na istoku i jugoistoku još ponegde sa kišom, a tokom dana doći će do postepenog razvedravanja i manjeg porasta temperature.

Sprema se odbrana od poplava, stižu padavine

U subotu pretežno sunčano i toplo.

U nedelju će se zadržati toplo uz naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, koje će sredinom dana zahvatiti zapadne i jugozapadne, do kraja dana i ostale krajeve.

Zatim će do kraja perioda, odnosno 16. maja, preovladivati oblačno sa kišom i svežije.

Lokalno se očekuju obilne padavine, naročito u zapadnim i jugozapadnim krajevima.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vremenska prognoza - 9. maj

Izvor: RTS, 08.Maj.2019

Novi oblaci sa zapada Evrope noćas stižu do Srbije. Sutra mestimično kiša i pljuskovi s grmljavinom. Temperatura slična današnjoj, jutarnja od 5 do 11, najviša od 14 do 20 stepeni. I u Beogradu ponovo oblaci, kiša po podne, temperatura 16 stepeni. Prognoza je otpočela s kišom, a završiće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.