Užice: Pazite šta radite, moguće i restrikcije vode

Izvor: B92, 23.Jun.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užice: Pazite šta radite, moguće i restrikcije vode

Užice -- Zbog visokih temperatura došlo je do značajnog povećanja potrošnje vode iz gradskog vodovoda u Užicu, zbog čega je upućen apel na racionalnu potrošnju.

Iz JKP Vodovod Užice obaveštavaju da će u slučaju trajanja ovakvih vremenskih prilika i ovakve potrošnje vode biti prinuđeni na uvođenje restrikcija u snabdevanju vodom.

Korisnici vode iz gradskog vodovoda se pozivaju da racionalno koriste vodu, odnosno da vodom za piće ne navodnjavaju poljoprivredne i zalivaju zelene površine, rashlađuju pločnike, pune bazene i slično.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JKP Usluga: Apel građanima Odžaka da racionalno koriste vodu

Izvor: 025info.rs, 23.Jun.2017

Iz Javno-komunalnog preduzeća Usluga Odžaci uputili su apel za racionalno korišćenje vode, zbog visokih temperatura i povećane potrošnje. "Mole se građani Odžaka da racionalno troše vodu kako ne bi došlo do restrikcije vode." - kaže se u apelu JKP Usluga.

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.