Izvor: Beta, 31.Dec.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užičani uhapšeni zbog posedovanja droge

Užička policija uhapsila je dve osobe iz tog grada zbog posedovanja i prodaje droge i zaplenila odredjenu količinu narkotika, saopšteno je danas.Kako se navodi, uhapšeni su V.K. (23) i S.C. (23), kojima je odredjeno zadržavanje do 48 sati. Policija je od njih zaplenila oko 70 grama marihuane i 119 tableta za koje se veruje da su ekstazi.Devet paketića marihuane, ekstazi i vaga za precizno merenje pronadjeni su u petak uveče prilikom racije u jednom ugostiteljskom objektu.  

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Užicu zaplenjena marihuana, uhapšene dve osobe

Izvor: RTS, 31.Dec.2016

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu zaplenili su oko 70 grama marihuane i 119 tableta nalik na ekstazi i uhapsili dve osobe.

Nastavak na RTS...

UŽICE: Dvojac uhapšen zbog droge

Izvor: Kurir, 31.Dec.2016

...Kako se navodi, uhapšeni su VK (23) i SC (23), kojima je određeno zadržavanje do 48 sati Policija je od njih zaplenila oko 70 grama marihuane i 119 tableta za koje se veruje da su ekstazi..Devet paketića marihuane, ekstazi i vaga za precizno merenje pronađeni su u petak uveče prilikom racije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.