Užičani dobili vodu za piće

Izvor: Blic, 07.Feb.2014, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užičani dobili vodu za piće

Republička sanitarna inspektorka Snežana Tadić izjavila je Tanjugu da je jutros donela rešenje po kome se ukida zabrana korišćenja vode iz užičkog gradskog vodovoda za piće I spremanje hrane I dozvoljava njema upotreba.

Tadićeva je rekla da je jutros stigao rezultat trećeg uzorkovanja vode I da je I on,kao I prethodna dva , pokazao da nema prisustva algi u vodi iz užičkog vodovoda I da je ona bezbedna za piće.

Ona je 26.decembra donela Rešenje o zabrani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vode za piće I spremanje hrane iz užičkoh vodovoda zbog pojave algi u akumulaciji Vrutci,sa koje se Užičani snabdevaju pijaćom vodom.

Akumulacija Vrutci je van funkcije ,a Užičani se posle izgradnje alternativnog cevovoda sa pijaćom vodom snabdevaju sa izvorišta Sušička vrela u opštini Čajetina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užičani dobili vodu za piće

Izvor: Telegraf.rs, 07.Feb.2014

Republička sanitarna inspektorka Snežana Tadić izjavila je da je jutros donela rešenje po kome se ukida zabrana korišćenja vode iz užičkog gradskog vodovoda za piće i spremanje hrane i dozvoljava njema upotreba. Snežana Tadić je rekla da je jutros stigao rezultat trećeg uzorkovanja vode i...

Nastavak na Telegraf.rs...

Užičani dobili vodu za piće!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2014

Republička sanitarna inspektorka Snežana Tadić izjavila je Tanjugu da je jutros donela rešenje po kome se ukida zabrana korišćenja vode iz užičkog gradskog vodovoda za piće i spremanje hrane i dozvoljava njena upotreba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.