Uzeli mi Radonjića, a trebalo da još ostane

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uzeli mi Radonjića, a trebalo da još ostane"

Nenad Lalatović još jednom otvoreno rekao šta misli o selidbi svog doskorašnjeg igrača u Zvezdu.

Foto: MN Press

Čukarički spreman čeka gostovanje Crvenoj zvezdi ovog vikenda (nedelja, 20 časova, TV Arena sport).

Trener "brđana" Nenad Lalatović najavio je da će njegov tim istrčati na teren sa željom da se nadigrava i da da sve od sebe.

"Zvezda je favorit, igra fenomenalno u Evropi i ima najveći fond kvalitetnih igrača. Ima dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tima koja može da rotira i uz Partizan najbolji su u ligi. Zvezda ima dobre igrače na svim pozicijama i biće teška utakmica na Marakani, ali, jednostavno, nemamo razlog nijednog trenutka da se plašimo. Ne predajemo se unapred, idemo da se nadigravamo, da se pokažemo u što boljem svetlu i ko bude bolji - neka pobedi", rekao je Lalatović.

Među crveno-belima verovatno će biti i Nemanja Radonjić, fudbaler koji je do ovog meseca igrao za Čukarički i pod Lalatovićevom komandom oživeo karijeru - i u klubu i u reprezentaciji.

Trener Čuke ne krije da mu nije prijao rastanak i odlazak krilnog napadača u Zvezdu.

"Radonjića sam uspeo da vratim u fudbalski život i kad je trebalo da se 'skroz oblikuje', uzeli su ga. Neće u Zvezdi igrati 22 utakmice po 90 minuta, trebalo je da ostane do decembra", rekao je Lalatović.

Čukarički je u prvom kolu poražen od Vojvodine, a u drugom je pobedio Napredak. Zvezda ima maksimalni učinak i šest bodova.

"Mi se branimo samo ako je protivnik dominantan. Ako nas sateraju u 16 metara, onda ćemo se braniti. Marakana je velika i mislim da ćemo imati šta da pokažemo. Šta god da napravimo, ako ne izgubimo - pozitivno je. Zvezda ima tim za titulu, ali moji fudbaleri treba da budu rasterećeni, da veruju u sebe, odigraju najbolje što mogu i rezultat će doći", dodao je šef struke "brđana".

Lalatoviću zbog povreda neće biti na raspolaganju Marko Docić, dok na Darka Zorića, koji se od početka sezone oporavljao od operacije, može da računa.

PAROVI 3. KOLA SUPERLIGE

VEČERAS

Napredak - Radnik (20.00, Arenasport 1)

SUBOTA

Zemun - Radnički Niš (18.00)

Javor - Mačva (20.00)

Mladost - Rad (20.00)

Vojvodina - Bačka (20.00, Arenasport 3)

Voždovac - Borac (20.00)

NEDELJA

Spartak - Partizan (18.00, Arenasport 1)

Crvena zvezda - Čukarički (20.00, Arenasport 1).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.