Uzbuna na aerodromu, evakuisan deo zgrade – izvršen pregled

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 15:03

Uzbuna na aerodromu, evakuisan deo zgrade – izvršen pregled

Deo Međunarodnog aerodroma u Sarajevu evakuisan je danas u popodnevnim satima nakon što je unutar aerodroma pronađen sumnjiv ranac.

Pripadnici Granične policije i drugih službi obavili su uviđaj i utvrdili su da u sumnjivom rancu nije eksplozivna naprava ili nešto slično, što bi moglo da ugrozi bezbednost putnika.

Pregledan je sadržaj ranca i utvrđeno je da u njemu nema stvari koje predstavlja opasnost, i da je u pitanju samo zaboravljen prtljag.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Podsetimo, ranac je ostavljen na delu aerodroma gde se vrši ček-in, a nakon što je uočen, sa aerodroma su evakuisani i putnici, ali i zaposleni koji su se nalazili na tom delu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.