Uzbudljiva predigra: Budite nestašni na javnom mestu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2015, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbudljiva predigra: Budite nestašni na javnom mestu

Ukoliko je vaša veza zapala u kolotečinu, probajte da je "osvežite" zanimljivim ljubavnim igricama. Nežnosti nisu rezervisane samo za spavaću sobu. Neka zabava počne dok ste još uvek na javnom mestu. Dodirnite svoju partnerku na pravi način, i uzbuđenje može da počne.

Otkirvamo vam pet erogenih zona koje će sigurno zapaliti strasti u vašoj vezi i omogućiti vam nevaljalu predigru na javnom mestu.

Blagim dodirivanjem vilice vrhovima prstiju pomazite partnera/partnerku >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i posle možda prve čudne reakcije, verujte da će poželiti da je poljubite i odvedete u krevet.

Ušne resice su jedna od glavnih erogenih zona, pa će svako dodirivanje ove regije biti pravo senzalno iskustvo za nju. Naravno, ne potcenjujte seksi moć nežnog šaputanja.

Ruke su generalno jedna velika erogena zona, međutim neko je osetljiviji na ramenima, a neko na dlanovima. Međutim, možda niste znali da je koža na unutrašnjoj strani podlaktice izrazito tanka i da će je lagani dodiri posebno nadražiti.

Dodirivanje dlanova u javnosti zapravo i nije neka preterana novina, kad se uglavnom svi držimo za ruke sa partnerima dok šetamo ili sedimo u omiljenom kafiću/restoranu. Ipak, izrazito nežni, senzitivni dodiri i maženje dlana vrhovima prstiju će sigurno izazvati žmarce u njenom telu.

Vrat možda i nije najidealniji za stimulaciju u javnosti. Međutim, zadnja strana vrata je veoma osetljiva i možda će biti dovoljan jedan poljubac da je uzbudite i nestrpljivu odvede kući.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.