Užas u S.Palanci: Maloletnu ćerku terali na prostituciju

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u S.Palanci: Maloletnu ćerku terali na prostituciju

Roditelji M.M. (15) iz Smederevske Palanke uhapšeni su pod optužbama da su svoju ćerku držali u seksualnom ropstvu dve godine, pišu Večernje novosti.

Oni su dete prodavali za seksualne usluge kako bi namirili svoje dugove za hranu i kafanske račune.

“Otac i majka su podvodili kćerku za seksualnu eksploataciju od njene trinaeste godine. Otac se zaduživao za hranu, alkohol, cigarete za sume od 10.000 do 30.000 dinara. Kako nije mogao da vrati novac, nudio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poveriocima u zamenu seks sa svojom trinaestogodišnjom ćerkom“, potvrđeno je “Novostima“ u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Otac je devojčicu podvodio čak i mušterijama na Plavom mostu u Beogradu za 1.000 dinara.

Iza rešetaka su i četvorica muškaraca zbog seksa s detetom, saznaju "Novosti“.

M.M. (15) je dobila status žrtve i o njoj brinu nadležni Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima. Smeštena u hraniteljsku porodicu.

Istraga o stravičnom seksualnom ropstvu u kome su roditelji držali dete se nastavlja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Roditelji podvodili maloletnu ćerku

Izvor: Kurir, 09.Feb.2017

...Takođe, uhapšene su još četiri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo obljuba nad detetom..Kako saznajemo,  roditelji su dete prodavali za seksualne usluge, kako bi namirili svoje dugove za hranu i kafanske račune Sumnja se da su je podvodili i mušterijama na Plavom mostu u BeograduMaloletnica...

Nastavak na Kurir...

Maloletnu kćerku terali na prostituciju

Izvor: Radio 021, 09.Feb.2017

Roditelji M.M. (15) iz Smederevske Palanke uhapšeni su pod optužbama da su svoju kćerku držali u seksualnom ropstvu dve godine...Oni su dete prodavali za seksualne usluge kako bi namirili svoje dugove za hranu i kafanske račune..."Otac i majka su podvodili kćerku od njene trinaeste godine. Otac...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.