Užas u Rimu: Četrnaestogodišnji rumunski dečak ubijen na stanici metroa

Izvor: B92, 13.Jan.2024, 23:50

Užas u Rimu: Četrnaestogodišnji rumunski dečak ubijen na stanici metroa

Četrnaestogodišnji rumunski dečak Ivan Aleksandru ubijen je iz vatrenog oružja na stanici metroa na periferiji Rima, saopštila je danas policija.

Policija je navela da je dečak ubijen tokom protekle noći i da je hitna pomoć samo mogla da konstatuje smrt, objavila je ANSA.

Policija je saopštila da je moguće da je razlog za ubistvo obračun u vezi sa trgovinom drogom, jer su pojedini prijatelji dečaka, takođe Rumuni, ranije osuđivani i zbog droge.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U toku je istraga o ubistvu.

Policija je navela da se grupa od pet-šest mladih Rumuna posvađala ispred kafane sa drugom grupom sunarodnika, verovatno Roma i da je bilo šamaranja i guranja.

Oni su zatim prešli na stanicu metroa Pantano gde je na njih pucano iz automobila, navela je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.