Užas u Novom Sadu: Dete satima bilo zaključano u automobilu

Izvor: B92, 23.Okt.2020, 12:58

Užas u Novom Sadu: Dete satima bilo zaključano u automobilu

Novi Sad -- Policija u Novom Sadu sinoć pronašla dvogodišnju devojčicu zaključanu u automobilu. Uhapšen je njen otac koji ju je ostavio kako bi otišao u kladionicu.

Kako su preneli mediji, uhapšen je S. M. (45) iz Vranja sa boravištem u Novom Sadu zbog sumnje da je učinio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Policija je sinoć oko 22 časa u saradnji sa građanima pronašla njegovu dvogodišnju ćerku zaključanu u parkiranom automobilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a sumnja se da je dete provelo u kolima gotovo tri sata dok je S. M. gledao utakmicu u kladionici na drugom kraju ulice.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad devojčica je vraćena majci, a S. M, za kojim je, inače, bila raspisana sudska poternica zadržan je do 48 sati i biće priveden uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Takođe, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla obe hitne mere - privremeno udaljenje iz stana i zabranu kontaktiranja i prilaženja detetu, navodi Kurir.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.