Užas u Meksiku: Upali na dečiju žurku i ubili 11 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Meksiku: Upali na dečiju žurku i ubili 11 osoba

Policija je odgovorila na hitan poziv

Maskirani napadači upali su na dečju žurku u centralnom Meksiku i ubili 11 ljudi, ali od dece niko nije povređen, saopštile su danas vlasti i očevici.

Troje dece koje se tamo zadesilo u tom trenutku ostalo je nepovređeno.

Jedno dete reklo je vlastima da su ljudi maskirani u policijske uniforme upali na žurku i pobili sve odrasle, pišu novine "Ekscelsior".

, koji im je upućen u gradu Tizajuka nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle ponoći, saopštila je državna bezbednost te zemlje.

Komšije kažu da su četvorica napadača upala u veliki beli šator, gde je jedna lokalna porodica pravila žurku za decu i ubili sedam muškaraca i četiri žene, dok niko od dece nije povređen, prenosi AFP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.