Užas u Istanbulu: Ranjeno sedam studenata u eksploziji

Izvor: Telegraf.rs, 26.Apr.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Istanbulu: Ranjeno sedam studenata u eksploziji

U eksploziji koja se dogodila u kombiju koji je prevozio studente u Istanbulu ranjeno je sedam osoba, objavila je agencija "Anadolija", prenosi "Rojters".

Navodi se da se eksplozija desila dok se vozilo koje pripada neimenovanom privatnom univerzitetu kretalo po auto-putu u azijskom delu ovog grada.

Uzrok eksplozije nije poznat, ali je privatna agencija DHA objavila da policija istražuje mogućnost da je za nju odgovorna bomba kućne izrade.

Anadolija je navela da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je vozač izgubio kontrolu nad kombijem, ali da je uspeo da zaustavi vozilo na obližnjim bankinama.

Ranjeni su prevezeni u lokalne bolnice, ali nije poznato u kakvom su stanju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.