Užas u Gostivaru: Ubijena starija žena, dvoje povređeno oštrim predmetom

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Gostivaru: Ubijena starija žena, dvoje povređeno oštrim predmetom

Skoplje -- Jedna starija žena je ubijena u stanu u Gostivaru, a dve osobe su povređene oštrim predmetom, javili su danas lokalni mediji.

Zbog sumnje da je umešan u taj fizički napad policija je jutros privela 46-godišnjaka, a motivi za napad još nisu poznati.

Policiji u Gostivaru je rano jutros prijavljeno da u jednom stanu ima povređenih i kada su policajci došli našli su tri povređene osobe, S. T. i supružnike S. R. (54) i B. R. (60).

Zbog povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nanesenih oštrim predmetom sve troje su bili prebačeni u gostivarsku bolnicu, gde je najstarija S. T. podlegla povrdama, a dvoje povređenih je nakon pružene pomoći prebačeno u skopsku bolnicu.

Prema navodima policije, motiv i okolnosti za napad su za sada nepoznati, nadležni organi obavljaju uviđaj a telo ubijene žene je predato na obdukciju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.