Uzalud apeli, Zvezda opet kažnjena!

Izvor: Mondo, 23.Jan.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzalud apeli, Zvezda opet kažnjena!

Kasa crveno-belih biće olakšana za 15.000 evra, zbog incidenata na utakmici Evrokupa protiv Galatasaraja.

Crvena zvezda Telekom ove sezone u Evrokupu nema konkurenciju.

To se, nažalost, ne odnosi na kvalitet tima i ostvarene rezultate - mada ni oni nisu loši - već na ukupan iznos novca plaćenog na ime kazni za nesportsko ponašanje dela publike!

Zvezda je tokom prve faze Evrokupa dva puta kažnjena sa po 4.500 evra, zbog ubacivanja tvrdih predmeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na teren i ometanja protivničkih igrača laserom, a "serija" je nastavljena i na početku Last 16 faze.

Crveno-beli će zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca, koji su tokom meča Zvezda - Galatasaraj u više navrata bacali na teren novčiće i upaljače, biti prinuđeni da plate čak 15.000 evra.

Predmeti su ubacivani u prvoj, trećoj i četvrtoj četvrtini, a pogođen je i jedan od sudija.

Pošto apeli trenera Vlade Vukoičića, kapitena Igora Rakočevića i klupskog rukovodstva nisu imali efekta, valjda će kod nekih navijača jače odjeknuti pretnja disciplinskog sudije Evrokupa.

"Ako se ovakvi, ili slični incidenti budu ponovili, Crvena zvezda Telekom će biti kažnjena igranjem pred praznim tribina".

Među mogućim kaznama pominje se oduzimanje bodova, pa čak i isključivanje tima iz evropskih takmičenja u trajanju od jedne do tri godine.


Crveno-beli se nadaju da će već iduće nedelje, u meču sa Uniksom u Pioniru, publika pokazati da razume sa kakvim je negativnim posledicama suočen klub i da više neće raditi stvari kojima se šteta nanosi samo Crvenoj zvezdi.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.