Uz suze i jecaj obeležen 37. rođendan Ksenije Pajčin!

Izvor: Kurir, 04.Dec.2014, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz suze i jecaj obeležen 37. rođendan Ksenije Pajčin!

Na Novom groblju, pored majke Ljubice i oca Miloša, poštu su joj odali njeni prijatelji Karamela, Danijel Alibabić i Bane Dević

Porodica i prijatelji tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin okupili su se juče na Novom groblju kako bi obeležili njen 37. rođendan.

Sa buketom cveća prvi je stigao Goran Stojićević Karamela, a ubrzo je došao i denserkin otac Miloš Pajčin. Neutešna majka Ljubica Kostić pojavila se nakon desetak minuta, i dalje u crnini >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za ćerkom koju je 15. marta 2010. godine u njenom stanu ubio dečko Filip Kapisoda, a potom sam sebi oduzeo život. Njen jecaj začuo se dok još nije prišla ćerkinom spomeniku. Prvo je poljubila Ksenijinu sliku, stavila buket cveća na ploču i zapalila sveću, a onda se pozdravila s prisutnima. Ona im se izjadala kako ne može da se izbori sa tugom i da joj ćerka svaki dan sve više nedostaje. Ljubicu su tešili stilista Bane Dević i pevač Danijel Alibabić, koji su sve vreme bili uz nju.

Prijatelj

KARAMELA SE POMIRIO SA KSENIJINOM MAMOM

Goran Stojićević Karamela posle duže vremena pomirio se s Ksenijinom majkom Ljubicom. Oni su pre nekoliko godina prestali da razgovaraju iz javnosti nepoznatih razloga, pa je voditelj i šoumen svake godine za pevačicin rođendan i pomen dolazio ranije na groblje kako bi izbegao susret s njom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Porodica i prijatelji posetili grob: Obeležen 37. rođendan Ksenije Pajčin!

Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2014

Porodica i prijatelji tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin okupili su se juče na Novom groblju kako bi obeležili njen 37. rođendan...Sa buketom cveća prvi je stigao Goran Stojićević Karamela, a ubrzo je došao i denserkin otac Miloš Pajčin. Neutešna majka Ljubica Kostić pojavila se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.