Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2016, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz ovakvu profesorku ni matematika nije bauk (FOTO, VIDEO)

Oksanu Neveselaya na internet su jednoglasno proglasili najseksi profesorkom matematike na svijetu nakon što se društvenim mrežama proširio video snimak njenog predavanja.

Srednjoškolci širom svijeta oduvijek su se grčevito borili za zadnje klupe u učionicama kada je u pitanju matematika. Ali, na predavanjima profesorke iz Minska u Bjelorusiji vlada potpuno drugačije raspoloženje. Kod nje svi učenici žele biti u prvim klupama.

Jedan od njih je snimio dio predavanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Video snimak se munjevito proširio društvenim mrežama pa je ubrzo proglašena najzgodnijom profesorkom matematike na svijetu.

U ovih nekoliko dana na njenom se Instagram profilu okupilo više od 220.000 pratioca, a mnogi od njih ostavljaju joj neprimjerene komentare i ponude.

Ipak, većina njih mole da bude njihova učiteljica iz matematike.

(24.sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.