Uz fantomku i pištolj pljačka po Novom Beogradu

Izvor: Blic, 31.Okt.2012, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz fantomku i pištolj pljačka po Novom Beogradu

Mladić sa fantomkom na glavi i uz pretnju pištoljem opljačkao je market u Ulici Milutina Milankovića, nešto posle 19 sati. U Bulevaru Mihajla Pupina, samo sat vremena kasnije, jedna žena je opljačkana, a napad je potpuno isti kao u prvom slučaju.

Mladić je uz pretnju pištoljem i sa fantomkom na glavi u marketu koji se nalazi u ulici Milutina Milankovića zahtevao od radnica da mu predaju sav novac iz kase.

On je potom pobegao u pravcu Tošinog bunara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Samo sat vremena kasnije, jedna žena je napadnuta i opljačkana, a zbog potpuno istog opisa i načina napada kao u slučaju pljačke marketa, policija sumnja da se radi o istom napadaču , te se za njim intenzivno traga.

On na sebi ima fantomku, crnu jaknu, visok je oko 185 centimetara,a težak oko 90 kilograma.

Apelujemo na sve građane da obrate pažnju ako se večeras kreću ulicama Novog Beograda i odmah prijave policiji ako primete opis napadača.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RAZBOJNIK HARA NOVIM BEOGRADOM: Maskiran “fantomkom” i naoružan pištoljem u istom satu opljačkao market i jednu ženu

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2012

Mladić visok oko 185 centimetara naterao je radnice u prodavnici u ulici Milutina Milankovića da mu predaju pazar, a zatim je oteo novac od prolaznice u Bulevaru Mihajla Pupina

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.