Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2023, 09:03

Uvodi se porez na pse u Srbiji?

Prošle sedmice javnost su uznemirile vesti o napadima pasa na decu u Subotici. Takvi slučajevi nisu usamljeni, a u poslednjih nekoliko godina zabeleženo je oko 78 hiljada sličnih incidenata, neretko i sa smrtnim ishodom. Kao rešenje za neodgovorno ponašanje vlasnika, Kinološki savez Srbije predlaže uvođenje poreza na pse.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvodi se porez na pse u Srbiji?

Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2023

BEOGRAD..Generalni sekretar Kinološkog saveza Srbije Mahmud al Dagistani, smatra da bi trebalo uvesti porez na pse i navodi da mnoge evropske zemlje imaju ovaj porez, bez obzira na to o kojoj veličini psa je reč, prenosi Tanjug...“Sećam se da su šezdesetih godina postojali punktovi za vakcinaciju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.