Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Feb.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvjetna kazna za prometnu nesreću u kojoj je poginula Lambaša

Glumac Stojan Matavulj nepravomoćno je u ponedjeljak osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu od devet mjeseci, uz rok kušnje od dvije godine, zbog izazivanja prometne nesreće na autocesti Bregana-Lipovac u blizini Sredanaca u kojoj je u listopadu 2013. poginula njegova suvozačica glumica Dolores Lambaša.

Matavulj je skrivio nesreću vozeći brže od dopuštenoga i neprilagođeno uvjetima na cesti, stoji u presudi Općinskoga suda u Slavonskome Brodu.

Na izricanju presude danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << je bila i majka pokojne glumice Alma Petrović, koja je najavila nastavak pravne borbe na sudu u Šibeniku, gdje će tražiti naknadu štete od Matavulja, kojega smatra odgovornim za smrt svoje kćeri.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Matavulju devet mjeseci zbog smrti Dolores Lambaše

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Feb.2015

Glumac Stojan Matavulj nepravosnažno je osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu od devet mjeseci, uz uslovni rok od dvije godine, zbog izazivanja saobraćajne nesreće na autoputu Bregana-Lipovac u blizini Sredanaca u kojoj je u oktobru 2013. poginula njegova suvozačica, glumica Dolores Lambaša. Matavulj...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.